Home Nieuws PSV weigert aangeboden verdedigers van Watford en Salernitana; Sangaré, Zahavi en Mvogo...

PSV weigert aangeboden verdedigers van Watford en Salernitana; Sangaré, Zahavi en Mvogo blijven PSV trouw

3977
0

Het is een uiterst rustig winters transferwindow voor PSV en John de Jong.

De winter van 2022 begon onrustig voor de club na diverse besmettingen en een afgelast trainingskamp maar uiteindelijk is het tranferwindow rustig verlopen. Alleen Joey Veerman werd aangetrokken nadat Davy Pröpper een onverwacht besluit nam. Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré, Eran Zahavi en Yvon Mvogo blijven PSV trouw terwijl de komst van een centrale verdediger niet meer aan de orde is.

Ook de komst van Bielefeld doelman Stefan Ortega is op dit moment niet aan de orde. Nu de laatste dag van de transferperiode is aangebroken, ziet Arminia Bielefeld het niet zitten om de eerste keeper van dienst nog te verkopen. Ortega blijft wel in beeld bij John de Jong en Roger Schmidt want het aflopende contract zorgt ervoor dat hij weldra transfervrij is.

Volgens het ED is er bij PSV vooral ‘grote tevredenheid’ dat Gakpo en Sangaré nergens heen gaan. Cody Gakpo verlengde zijn contract en Ibrahim Sangaré is nog lang niet klaar bij PSV en wil de club voorlopig trouw blijven na concrete biedingen van Newcastle United.

PSV onderzocht door de blessure van André Ramalho de mogelijkheden om een extra verdediger aan de selectie toe te voegen, maar Roger Schmidt gaat met Armando Obispo en Jordan Teze het seizoen afmaken.

PSV werd met diverse verdedigers in verband gebracht maar Danilho Doekhi van Vitesse, Stefan Strandberg van het Italiaanse Salernitana en een verdediger van Watford werden volgens het Eindhovens Dagblad allen afgewezen en/of op dit moment niet geschikt bevonden.

‘Er is geld beschikbaar, maar de club wil geen opties die alleen op papier iets toevoegen of de selectie alleen in de breedte sterker maken’, zo schrijft het Eindhovens Dagblad over de wensen van Roger Schmidt en John de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here