Home Nieuws PSV watcher vreest voor ranglijst en plaatsing voor Conference League

PSV watcher vreest voor ranglijst en plaatsing voor Conference League

1151
1

Het valt nu eenmaal niet te meten hoe groot de teleurstelling is na een remise of nederlaag maar dat de koppies in de Galgenwaard op onweer stonden afgelopen zondag, was duidelijk waarneembaar.

Vanaf de perstribune was goed zichtbaar dat de selectie na de 2-2 erg teleurgesteld was na de remise in de Galgenwaard. Dat had natuurlijk ook van doen met de twee grote kansen op de 2-2 richting het laatste fluitsignaal. De bal op de paal van Guus Til en het schot van Saibari hadden PSV kunnen bevrijden maar het scorebord bleef ongewijzigd en dus stond na afloop de 2-2 op de borden.

Het zorgde voor nog meer kritische geluiden aan het adres van PSV en Ruud van Nistelrooij want met de thuiswedstrijden tegen Sevilla en FC Twente voor de boeg, kan de ploeg zo weer in een negatieve spiraal terechtkomen. Ondertussen is er vrijwel geen journalist in Nederland die nog vertrouwen dan wel geloof heeft in de landstitel voor PSV. Dat geldt ook voor PSV watcher nummer één Rik Elfrink.

Rik Elfrink denkt namelijk dat PSV nog alle zeilen moet gaan bijzetten om bij de eerste twee van Nederland te gaan eindigen. De PSV-watcher denkt dat het kan gebeuren dat PSV volgend seizoen genoegen moet nemen met een plek in de Conference League.

“Zelfs een tweede plek lijkt al moeilijk haalbaar en daarmee doemt een serieus gevaar op dat PSV volgend seizoen terecht gaat komen in de Conference League”, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Zo’n scenario kan bij bekerwinst in ieder geval nog vermeden worden. PSV voelt nu de last van het gepruts tegen ploegen als Cambuur, FC Groningen en FC Emmen eerder dit voetbaljaar. Tegen FC Utrecht was het gebodene zondagmiddag niet zo slecht als in die ontmoetingen, maar het mes stond bij PSV al op de keel. Het puntenverlies in Utrecht kwam daardoor bikkelhard aan”, aldus de journalist over de situatie van de club.


Vorig artikelStadioncapaciteit teruggeschroefd door veiligheidsprobleem, kleine groep Sevilla fans naar Eindhoven
Volgend artikelHarde woorden cynische van Hanegem na remise in Utrecht: ‘Weer dat slappe karakter’

1 REACTIE

  1. Als het merendeel van de spelers zo blijven spelen als verwijfde “kerels” dan gaat het de komende wedstrijden nog heel moeilijk worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in