Home Nieuws PSV watcher haalt hard uit: ‘Ronduit belachelijk, Bas Nijhuis slechtste man van...

PSV watcher haalt hard uit: ‘Ronduit belachelijk, Bas Nijhuis slechtste man van het veld’

711
0

De doorgaans nuchtere en genuanceerde PSV watcher Rik Elfrink bleek zondagmiddag na afloop van sc Heerenveen – PSV geen goed woord over te hebben voor scheidsrechter Bas Nijhuis.

De leidsman krijgt harde woorden van Elfrink, die vindt dat de scheidsrechter belachelijk heeft gefloten. “Hoe hij af en toe dingen laat doorgaan, dat gaat echt helemaal nergens meer over. Spelers moeten wel beschermd worden op een gegeven moment. Het was gewoon weer de grote Bas Nijhuis-show op een gegeven moment.”

Voor Elfrink was het duidelijk dat Nijhuis vooraf al zijn pijlen had gericht op spelers als Xavi Simons. Daar zei Elfrink over: “Je merkte na vijf minuten al dat hij Xavi Simons even wilde laten voelen wie de baas was. Hij is stabiel, maar vooral in het lekker laten doorgaan van alles. Hij eist eigenlijk weer de hoofdrol op, zonder dat hij daar eigenlijk recht op heeft. Ik vond het de slechtste man op het veld”, aldus Rik Elfrink, die vaststelde dat PSV de overwinning in Friesland verdiende.

‘De goal hing ook wel in de lucht’, zei de journalist over de 0-1 van Gakpo. Elfrink waakt wel voor teveel euforie en stelt vast dat met de inbreng van Guti er meer balans in de ploeg kwam. PSV wacht voor het WK in Qatar een zwaar programma met uitwedstrijden tegen Ajax , FC Groningen en een thuiswedstrijd tegen AZ.


Vorig artikelBas Nijhuis heeft intens genoten
Volgend artikelPrestaties en cijfers ‘Fenomeno’ Cody Gakpo gaan wederom heel Europa door

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in