Home Nieuws ‘PSV was te goed voor ons’

‘PSV was te goed voor ons’

14
1

Het gelijke spel tussen Heerenveen en PSV voelde voor de Friezen als een gewonnen punt. Jürgen Streppel en Stijn Schaars waren onder de indruk van PSV.

In de Leeuwarder Courant blikken Streppel en Schaars terug op de wedstrijd. “Het lijkt misschien dat we behoudender speelden dan anders, maar dat heeft puur met de kwaliteit van PSV te maken. We hebben het wel geprobeerd, maar zij hebben ons enorm onder druk gezet.”
Sowieso maakte PSV veel indruk op de Friezen. “Luuk de Jong is bijvoorbeeld een formidabel aanspeelpunt. Als mensen verwacht hadden dat wij beter zouden zijn dan PSV, hebben ze dat echt verkeerd gedacht. Wij wilden vooral een goed resultaat, want je moet wel realistisch blijven. Al had ik stiekem gehoopt dat we in balbezit iets beter waren geweest”, zei Stijn Schaars.
Jurgen Streppel sloot zich aan bij de woorden van Schaars. Natuurlijk, we wilden graag dominant spelen, maar dat kon niet omdat PSV te goed was. Pas na een uur gingen we ons onder de druk uitvoetballen. Ik hoop dat we een volgende keer tegen een topploeg nog meer overtuiging in eigen kunnen krijgen. Een aantal spelers kan dat stapje namelijk maken, misschien kunnen we zelfs op termijn wel naar het niveau van PSV groeien.”


Facebook Comments

1 REACTIE

  1. Ja en voor 010, rostov zelf atletico. Helaas zo goed als geen overwintering CL( winnen we de EL gewoon) en al een fikse achterdtand in de competitie.
    Maar uiteindelijk zal het kampioensfeest weer in het Zuiden zijn.(want zo’n feest als we hier vieren went nooit, en kan men nergens aan tippen!!!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here