Home Nieuws ‘PSV was geweldig en die tweede helft vergeten we dan even’

‘PSV was geweldig en die tweede helft vergeten we dan even’

89
0

Voetbal is zo vergankelijk als het weer. Wekenlang was het kommer en kwel bij PSV maar de ploeg stond op tegen Heerenveen en dat was in de eerste plaats te danken aan een hele goede eerste helft.

Steven Bergwijn en Donyell Malen zijn de natuurlijke architecten van het huidige PSV met Mo Ihattaren als stylist daar weer achter. De eerste helft was dan ook van een hoog niveau. De analisten van Studio Voetbal waren onder de indruk van de eerste 45 minuten en waren lovend over het gehele elftal. “De eerste helft was echt fantastisch”, reageert Pierre van Hooijdonk aan tafel bij Studio Voetbal. “En dat komt echt omdat Steven Bergwijn en Donyell Malen weer terug waren van blessures. Zij zijn echt van de buitencategorie en het combinatiespel was geweldig om te zien. Samen met Mohamed Ihattaren is dat echt een mooie driehoek.”

Ook Rafael van der Vaart genoot van het spel van PSV en was diverse keren zeer complimenteus. “Het was geweldig. En die tweede helft vergeten we dan even.”

Juist over die lastige tweede helft maakt Kees Jansma zich zorgen. “Zo’n terugval is wel logisch. Ze hebben weinig vertrouwen en dan gaat in de tweede helft ook nog sterspeler Bergwijn eruit. Dan wordt het lastiger. Sommige spelers hebben echt geleden onder de afgelopen periode. Dat gaat wel even duren voordat die er weer bovenop zijn.”

Van Hooijdonk: “Dat denk ik niet. Malen en Bergwijn misten nu nog een aantal kansen, maar die gaan er volgende keer gewoon in hoor.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here