Home Nieuws PSV wacht rustig transferwindow

PSV wacht rustig transferwindow

188
0

De verwachting is dat het komende transferwindow bij PSV rustig zal blijven.

De club aast niet op versterkingen en de selectie is prima in balans en op orde wat alle posities aangaan. Geblesseerde spelers keren terug en de club is actief op drie fronten. Kortom: alom positiviteit op de burelen van het Philips Stadion.


De nodige gesprekken met Mino Raiola over de contracten van Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren zijn gaande en als die slag gewonnen wordt, heeft John de Jong zijn huiswerk van kalenderjaar 2020 meer dan goed op orde om in 2021 voor de prijzen te gaan.

Er zijn ook geen geruchten over PSV’ers die deze winter zouden kunnen gaan verkassen maar uitsluiten kunnen we niets. De prestaties zijn er immers naar dat er interesse gaat komen van buitenlandse clubs.

Het Eindhovens Dagblad verwacht ook nauwelijks mutaties en transfergeweld aan de Frederiklaan. De club ‘lijkt af te stevenen op een rustige transferperiode’, schrijft de regionale krant, waar ook aandacht is voor de goede prestaties.

PSV kan in rust toewerken naar de komende transferperiode, die dit uitzonderlijke voetbaljaar loopt van 5 januari tot 1 februari. Er is geld in kas maar er is afgelopen zomer ook voldoende uitgegeven. Het gevolg is een selectie die zich goed weet te ontwikkelen en in balans lijkt om over enkele weken de strijd om de landstitel te laten losbarsten.


Facebook Comments