Home Nieuws PSV wacht op UEFA, Zahavi is woest en uit onvrede

PSV wacht op UEFA, Zahavi is woest en uit onvrede

2703
0

PSV zit in de wachtkamer wat het tweede duel in de Europa League aangaat.

De club verkeert in onzekerheid nu het is aangekomen op Cyprus. Tot op heden heeft PSV niet overwogen om donderdagavond niet in actie te komen in de Europa League.


PSV heeft contact gehad met de UEFA en vanuit Zwitserland wordt PSV geadviseerd het duel gewoon te gaan spelen. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. PSV is ook voornemens te gaan spelen en de geldende spelregels aan te houden. De UEFA regels schrijven voor dat een team met dertien veldspelers en een beschikbare keeper de wedstrijd zal moeten gaan spelen.

Eran Zahavi en Jordan Teze mochten van de Cypriotische autoriteiten het eiland niet betreden. Zahavi kon vanmiddag zijn frustraties niet voor zich houden en uitte zijn onvrede op sociale media. Ondertussen tracht de club nog om de twee veel besproken spelers alsnog naar Cyprus te laten reizen.

Zahavi werd op een weinig prettige manier een aantal minuten voor vertrek uit het vliegtuig gehaald. Via Instagram uitte hij zijn onvrede. ‘Coronatesten en regels in het voetbal zijn f*cking bullshit’, aldus Zahavi.

 


Facebook Comments