Home Nieuws PSV verwacht nog uitgaande transfers

PSV verwacht nog uitgaande transfers

16
0

De directie van PSV heeft op de nieuwjaarsreceptie aangegeven dat er concrete belangstelling bestaat voor een aantal spelers. Het gaat om Beto da Silva en Florian Jozefzoon.

Ze vertrekken mogelijk deze maand nog omdat beide in de serieuze belangstelling staan, zei Marcel Brands maandagavond op de nieuwjaarsreceptie. “Er moeten transfersommen voor hen komen, maar oké, in het geval van Jozefzoon, een uitermate correcte speler, altijd honderd procent gevend. Als die jongen een mooie kans krijgt, dan willen we daar zeker over nadenken”, vertelt Brands voor de camera van FOX Sports. Beto staat pas sinds januari 2016 onder contract in Eindhoven.

Het Braziliaanse Gremio wil de aanvaller van Jong PSV huren. “Zijn situatie is iets anders.” Ondertussen zou PSV niet op zoek zijn naar een vervanger van de naar Swansea City vertrokken Luciano Narsingh. “In principe zijn we niet concreet met iets bezig. We blijven wel alert op de markt, maar op dit moment speelt er niets.” Kortom, PSV kan nog enkele uitgaande transfers wachten wat bijna automatisch betekent dat de club toch weer doortastend zal handelen op de transfermarkt. De spoeling voorin is tenslotte dun.


Vorig artikelBeelden maandagtraining
Volgend artikelVeel vertrouwen PSV in Bergwijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in