Home Nieuws PSV wacht drukke transferweek

PSV wacht drukke transferweek

17
0

PSV zal maandag Siem de Jong presenteren als nieuwe versterking. De Jong heeft nog een paar weken nodig om wedstrijdfit te worden, meldt het Eindhovens Dagblad. Hij kwam wel door de medische keuring, ondanks een hamstringblessure. De komende weken wil PSV hem ‘optrainen’.

Tevens staat de club deze week nog een aantal transfers te wachten, zowel uitgaande als binnenkomende transfers. Maher wordt waarschijnlijk aan een buitenlandse club verhuurd, terwijl Poulsen ook op het punt staat PSV te verlaten. “Ik ben al lang in Nederland en wil wel wat anders omdat ik hier op weinig speeltijd kan rekenen”, stelt Poulsen, die niet per se weg moet. Marcel Ritzmaier is al op huurbasis vertrokken naar Go Ahead Eagles en Vloet wacht nog op belangstelling uit de Eredivisie. Vanuit de Jupiler League is er interesse van clubs, maar daarop zit Vloet niet te wachten.

Florian Jozefzoon gaat ook weg. Als hij vertrekt bij PSV, dan komt er nog een aanvaller bij. Jozefzoon kreeg de toestemming van PSV om met een Duitse club te praten. PSV wil in ieder geval nog een verdediger voor de A-selectie én een aanvallende aanwinst aan te trekken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here