Home Nieuws PSV vraagt ‘slechts’ 6 miljoen euro voor Ritsu Doan

PSV vraagt ‘slechts’ 6 miljoen euro voor Ritsu Doan

2841
0

Ritsu Doan is inmiddels weer neergestreken in Eindhoven na zijn zomer vol Olympische verplichtingen in thuisland Japan.

De Japanner maakte afgelopen jaar veel indruk op alles en iedereen bij het technisch kader van PSV. De sterke Japanner zou weer aansluiten bij de selectie om voor zijn kansen te gaan maar vooralsnog zijn ook de eerste geluiden rond een uitgaande transfer daar. Er is namelijk sluimerende interesse op gang gekomen voor Doan.

Met name vanuit de Bundesliga zijn er tal van clubs geïnteresseerd Doan van PSV over te nemen. Het enthousiasme rond Doan is na zijn goede jaar in de Bundesliga ook bij PSV aangewakkerd maar de club lijkt ook open te staan voor een uitgaande transfer. Voetbal International weet te melden dat Ritsu Doan deze transferperiode waarschijnlijk nog gaat vertrekken bij PSV en dat de club een vraagprijs hanteert van ‘slechts’ 6 miljoen euro voor de international van Japan met internationale ervaring.

Omdat de kans op veel speeltijd in Eindhoven niet groot is met de aanwezigheid van onder meer Noni Madueke en Mario Götze staat Doan zelf ook open voor een vertrek. Vier clubs uit Duitsland, waaronder FSV Mainz 05, Eintracht Frankfurt en Hannover 96, hebben interesse getoond, terwijl Doan er ook in Nederland goed op staat.

PSV kocht Doan voor ruim 7,5 miljoen euro van FC Groningen maar hanteert nu een lagere vraagprijs, terwijl de interesse vanuit een grote competitie als de Bundesliga wel daar is. De genoemde Duitse clubs stellen echter dat de vraagprijs van ruim zes miljoen euro te hoog is.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here