Home Nieuws PSV vraagt nagenoeg niets voor Nick Viergever: transfersom slechts 200.000 euro

PSV vraagt nagenoeg niets voor Nick Viergever: transfersom slechts 200.000 euro

649
0

PSV lijkt weinig waarde te hechten aan Nick Viergever gezien de hoogte van de transfersom die in de wandelgangen wordt genoemd.

De verdediger zou niet mogen vertrekken bij PSV, is de lezing van vrijdagmiddag. Inmiddels wordt er vanuit Rotterdam melding gemaakt dat Nick Viergever voor slechts 200.000 euro op te halen zou zijn bij PSV.


Dat zou een relatief lage transfersom zijn voor een betrouwbare, ervaren en bruikbare kracht. Viergever is een speler die meteen kan invallen, zelden of nooit fouten maakt en niet door de ondergrens zakt.

Het medium Feyenoord Transfermarkt weet dat Feyenoord hoopt de linksbenige verdediger over te kunnen nemen van PSV. Eerder meldde RTV Rijnmond dat Feyenoord Viergever naar Rotterdam wenste te halen, maar dat PSV niet van zins was om de verdediger te laten gaan. Die situatie lijkt te veranderen.

Viergever speelt inmiddels drie jaar bij PSV, dat hem transfervrij overnam van Ajax. Daarvoor speelde Viergever voor AZ en Sparta. In zijn eerste twee seizoenen was hij een vaste waarde voor de nummer twee van de Eredivisie, maar dat veranderde na de komst van Roger Schmidt.