Home Nieuws PSV vraagt Hiddink voor prominente rol rond scouting: Op zoek naar meer...

PSV vraagt Hiddink voor prominente rol rond scouting: Op zoek naar meer karakter

1486
0

Nu het einde van het seizoen nadert, wordt de blik steeds meer op volgend seizoen gericht.

Dat betekent ook dat Earnie Stewart al volop bezig is met de samenstelling van de selectie die dan toch echt om de prijzen mee moet gaan doen. Oftewel, een selectie die tot de laatste dag om de landstitel kan gaan strijden. Daar zal veel voor nodig gaan zijn want het houdt allemaal niet over wat PSV de fans dt jaar weet voor te schotelen.

Voetbal International meldt vrijdag dat Earnie Stewart en PSV voor komend seizoen een selectie wensen samen te stellen die niet alleen meer kwaliteit, maar ook meer karakter herbergt. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor de scouting, weet Voetbal International te melden.

Volgens het weekblad is er meer karakter nodig in de selectie. Daarbij wordt gewezen op het karakter van de trainer Ruud van Nistelrooij. Ook wordt er gewezen naar Xavi Simons, die dat net weer wel in zich heeft. Technisch directeur Earnest Stewart weet dat de pijlen op PSV en Simons zijn gericht de kleine aanvaller voor de club te behouden.

De naam van Guus Hiddink valt daarbij. Bij de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen is een prominente rol weggelegd voor de scouting, weet Voetbal International te melden. VI meldt dat Guus Hiddink op de achtergrond meekijkt om de scouting te versterken. Daarvoor zijn onder meer voormalig PSV’ers in het buitenland voor in beeld. Welke namen dat betreffen, is nog niet helemaal duidelijk.

De scouting voelde zich de afgelopen jaren iets genegeerd, weet VI te melden en Earnie Stewart zou daar een rol in moeten gaan spelen.


Vorig artikelSkills en talenten Ghanees toptalent Justin Kumi in beeld
Volgend artikelHerinneringen aan Thijs Slegers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in