Home Nieuws PSV volgt advies van ‘naar excuses zoekende’ Roger Schmidt op, nieuwe grasmat...

PSV volgt advies van ‘naar excuses zoekende’ Roger Schmidt op, nieuwe grasmat in Philips Stadion

483
0

PSV gaat het advies van Roger Schmidt opvolgen. De Duitse coach klaagde afgelopen zondag over de grasmat in het Philips Stadion.

De Duitse coach heeft zeker een punt want de grasmat is inmiddels van een erbarmelijk niveau. En dus volgt er een nieuwe grasmat. PSV voegt de daad bij het woord want de mat in het Philips Stadion wordt in de komende dagen vervangen.

Het gras in het Philips Stadion verkeerde in de laatste weken niet in goede staat. Bij het competitieduel met sc Heerenveen van zondag was duidelijk zichtbaar dat de mat in slechte staat is. Schmidt liet na afloop weten dat hij niet tevreden was met het veld en dat goed technisch spel op deze manier niet mogelijk is.

Bij diverse analisten leidde de uitspraken van Schmidt over de mat weer tot conclusies over het zoeken naar excuses. Zo zei analist Youri Mulder dat Schmidt altijd wel naar zaken zoekt om zich te kunnen indekken. Ook de andere tafelgasten spraken woorden van gelijke strekking over Roger Schmidt, die naar hun mening een ‘naar excuses zoekende’ trainer is geworden bij PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt nu dat PSV al voor juni in actie komt. Normaal gezien wordt de mat eens per jaar vervangen maar om het risico op blessures kleiner te maken gaat de club de komende dagen al aan de slag om de mat te vervangen. Of het het spel onder Roger Schmidt ten goede gaat komen, valt nog te bezien.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here