Home Nieuws PSV vol vertrouwen: ‘Het zal zwaar worden voor Spurs’

PSV vol vertrouwen: ‘Het zal zwaar worden voor Spurs’

21
0

Uitgaan van eigen kracht. Dat is één van de kenmerken en succesformules van de manier van coachen en trainen van Mark van Bommel en zijn staf. 

PSV gaat graag uit van eigen kracht. Althans, dat is de insteek van Mark van Bommel die daarmee zijn voorganger wel enigszins aftroeft. De geweldig presterende Phillip Cocu had die insteek namelijk niet altijd. Met name in de Europese wedstrijden ging Cocu niet altijd uit van eigen kracht. In dat kader liet Mark van Bommel zijn elftal zowel uit bij Barcelona als thuis tegen Inter, op wat details na, in steeds dezelfde formatie aantreden en met dezelfde spelopvattingen.


Deze gedachte straalt met name ook op de spelers van PSV af want ook de selectie gaat vol zelfvertrouwen beginnen aan het tweeluik met de Engelsen uit Noord-Londen. In gesprek met VI geeft Angelino aan dat Tottenham een zware avond staat te wachten.

‘Er zal druk op staan bij ons, maar voor Tottenham wordt het ook een moeilijke wedstrijd. Zij zitten in dezelfde situatie als wij en dat hadden ze niet verwacht. Het team dat het hardst werkt, dat het meest wil winnen, dat zal ook winnen. Wij zijn in elk geval vol vertrouwen. We spelen thuis en met ons fanatieke publiek achter ons, zal het zwaar worden voor Tottenham.’


Facebook Comments