Home Nieuws PSV vindt bij jeugdopleiding Willem II nieuwe assistent voor van Ruud van...

PSV vindt bij jeugdopleiding Willem II nieuwe assistent voor van Ruud van Nistelrooij

916
0

PSV heeft een nieuwe assistentrainer voor Jong PSV aangesteld.

Daarmee wordt Ruud van Nistelrooij op zijn wenken bediend. Het betreft de Spanjaard Javier Rabanal. Dit meldt het Brabants Dagblad donderdagmiddag. De Spanjaard Javier Rabanal Hernández zal overkomen van Willem II en zal vanaf volgend seizoen de rechterhand zijn van Ruud van Nistelrooij.

Rabanal was sinds 2018 werkzaam in Tilburg. Hij begon als trainer van het tweede elftal en werd later hoofd methodologie van de jeugdopleiding van Willem II. Hoofd jeugdopleiding Bastiaan Riemersma van Willem II heeft het vertrek van de Spanjaard bevestigd tegenover het Brabants Dagblad.

“Een mooie stap voor hem, maar voor ons een aderlating”, aldus Riemersma. “Javier is niet zomaar vervangbaar. We willen ook in de oudste categorieën doorpakken, daarom zal het gemis van Javier extra groot zijn.”

Momenteel is Adil Ramzi nog de assistent van Van Nistelrooij. Hij maakte eerder deze maand bekend dat hij vanaf de zomer op eigen been hoopt te staan als trainer of als assistent bij een eerste elftal aan de slag wenst te gaan.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here