Home Nieuws PSV verzekert zich met nieuwe sponsordeal van nieuwe extra miljoenen

PSV verzekert zich met nieuwe sponsordeal van nieuwe extra miljoenen

604
0

PSV en de Brainport regio zijn al enkele jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden en daardoor kan de conclusie worden getrokken dat het concept een enorm succes is geworden voor alle betroken partijen.

Zowel PSV als de sponsoren varen wel bij de samenwerking en het geheel heeft ook nog eens een enorme aantrekkingskracht op nieuwe sponsoren en eigenlijk op de gehele regio. Inmiddels zijn de sponsors ASML, Jumbo Supermarkten en VDL Groep al enkele jaren onderdeel van het pact en hebben zij zich voor nog minimaal drie jaar aan PSV verbonden. De nieuwe overeenkomst betekent opnieuw extra inkomsten voor de club. Philips, Swinkels Family Brewers, wat staat voor Bavaria en High Tech Campus Eindhoven zijn de andere partners van PSV in Metropoolregio Brainport Eindhoven. Vanaf volgend seizoen voegt ook schoonmaakbedrijf CSU zich daar voor vijf jaar bij en dat is opnieuw een flink financieel succes te noemen voor de club.

ASML, Jumbo Supermarkten en VDL Groep maken deel uit van een groep bedrijven uit Metropoolregio Brainport Eindhoven, sinds 2019 de shirtsponsor van PSV. PSV meldt niet wat de nieuwe deal precies gaat opleveren, maar naar verluidt gaat het om tientallen miljoenen euro’s en loopt de nieuwe overeenkomst minimaal tot 2027. “De samenwerking tussen deze topbedrijven en PSV wordt door velen gezien als het ultieme voorbeeld van hoe we als één regio samen de wereld veroveren”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands. “Uit onderzoek bleek al dat Brainport Eindhoven steeds meer bekendstaat als een aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgeving. Dat maakt ons trots.”

PSV en Philips onderhouden al meer dan 100 jaar een innige band en het einde is niet in zicht. Club en founder onderhouden tevens de langste sponsorrelatie ter wereld. Brainport Eindhoven is pas de derde hoofdsponsor in de clubgeschiedenis van PSV. Van 1983 tot en met 2016 prijkte Philips op het shirt en in de drie jaar daarna kende PSV een overeenkomst met Energiedirect.nl.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here