Home Nieuws PSV verwacht spoedig actie op de transfermarkt en denkt meerdere spelers aan...

PSV verwacht spoedig actie op de transfermarkt en denkt meerdere spelers aan te trekken

8146
0

PSV wacht drukke zomermaanden, zoveel is zeker. De club kan gaan denken aan een transitie komende weken omdat er meerdere spelers zullen vertrekken.

Er is momenteel veel belangstelling voor spelers als Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré en Noni Madueke. Daarnaast zullen hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij en assistent Fred Rutten deze week gepresenteerd gaan worden. De pijlen kunnen dus richting einde seizoen gericht worden op het volgende seizoen nu de club de staf voor de volgende jaargang zo goed als rond lijkt te hebben.

De prijzen moeten nog worden verdeeld maar duidelijk is dat de PSV selectie een enorme transformatie zal ondergaan. Dit zal gepaard gaan met voldoende uitgaande transfers. Verschillende posities hebben prioriteit, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré en Noni Madueke staan in de ‘stevige belangstelling’ van buitenlandse clubs, benadrukt het Eindhovens Dagblad over de topspelers die de selectie rijk is.

John de Jong en Marcel Brands wacht een drukke zomer waarbij de club kwalitatief goede vervangers zal moeten gaan aantrekken. ‘De club denkt onder meer een rechtsback, spits en misschien wel twee extra keepers nodig te hebben’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Tevens zijn er verschillende aflopende contracten te weten die van Eran Zahavi en Ryan Thomas. Doelman Yvon Mvogo zal normaal gesproken vertrekken uit Eindhoven en wat er met huurling Carlos Vinícius van Benfica gaat gebeuren is nog niet geheel duidelijk.

Wordt PSV kampioen? Ontvang vijf keer je inzet!


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here