Home Nieuws PSV werkt aan transfers van ‘vier basisspelers’ en krijgt snel duidelijkheid van...

PSV werkt aan transfers van ‘vier basisspelers’ en krijgt snel duidelijkheid van Xavi Simons

12341
1

De toekomst van Xavi Simons. Een ieder snakt naar duidelijkheid en de verwachting is dan ook dat die duidelijkheid snel zal gaan komen.

De club hoopt na enkele goede en constructieve gesprekken met Simons en zijn zaakwaarnemer spoedig duidelijkheid te gaan krijgen van Xavi Simons en zijn zaakwaarnemer. Dat zou betekenen dat er ook duidelijkheid komt over de Paris Saint-Germain clausule en tegelijk de eventuele interesse van de club uit Parijs.

Het is inmiddels wel algemeen bekend dat Simons niet alleen in Parijs in beeld is maar ook belangstelling geniet van andere Europese topclubs. Volgens het Eindhovens Dagblad hakt Simons snel de knoop door over zijn toekomst in Eindhoven. Dat meldt de regionale krant op basis van goed ingevoerde bronnen rondom Xavi Simons. De toekomst van Simons bij PSV is al maanden onderwerp van gesprek. Dat heeft vooral van doen met zijn enorme ontwikkeling maar ook met de zo verfoeide Paris Saint-Germain clausule.

Het heeft er heden ten dage ook alle schijn van dat Simons zelf ook snel duidelijkheid wenst verschaffen over zijn toekomst. Ook dat wordt gemeld door het Eindhovens Dagblad. ‚ÄúTaferelen zoals bij Cody Gakpo, die vorig jaar tot 31 augustus aan transfers werd gekoppeld, worden rondom Simons niet verwacht”, wijst de krant naar de maand augustus van 2022, toen er met name de laatste dagen van het transferwindow veel onrust ontstond rond Xavi Simons.

Peter Bosz is lyrisch over Xavi Simons en west graag met de jonge topvoetballer te gaan werken. PSV hoopt als werkgever los te geraken van de bekende Paris-Saint-Germain clausule. De club werkt er hard aan de clausule uit het contract te kunnen verwijderen. In ruil daarvoor zou Simons kunnen mee profiteren van een toekomstige transfer.

Het Eindhovens Dagblad weet enkele dagen voor de aanvang van de eerste training te melden dat de club op de achtergrond hard werkt aan de komst van een aantal andere speler. Het zou daarbij gaan om drie of vier directe versterkingen voor de basis. De komst van Ricardo Pepi staat los van de nog te halen versterkingen.


Vorig artikelBraziliaanse FC Dallas directeur blij met transfer Pepi naar ‘club van Romario en Ronaldo’
Volgend artikelParis Saint-Germain clausule Xavi Simons per vandaag geldig, geen ‘Cody Gakpo’ taferelen verwacht

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in