Home Nieuws PSV verwacht mediaspektakel bij presentatie Lozano

PSV verwacht mediaspektakel bij presentatie Lozano

37
0

PSV verwacht vandaag een waar mediaspektakel rond de presentatie van Hirving Lozano. De Mexicaan brengt een positieve vibe met zich mee en PSV profiteert vooralsnog dankbaar door vrijwel iedere stap van de veelbelovende Mexicaan te volgen en op social media weer te geven.

Derrick Luckassen en Marco van Ginkel worden vandaag ook gepresenteerd maar deze presentaties vallen in het niet bij de presentatie van Hirving Lozano. De Mexicaan wordt toch min of meer gezien als een soort ‘verlosser’. Een verlosser in de zin van een nieuw fris boegbeeld van de club, na al het chagrijn van afgelopen seizoen. PSV wenst immers met een fris nieuw gezicht het seizoen in te gaan nadat er feitelijk te laat is door geselecteerd vorig jaar zomer. Er volgde in alle opzichten een teleurstellend seizoen.

Elke stap van Lozano wordt in Mexico vastgelegd en uitgebreid verslagen door vele televisiestations en kranten. De Mexicaan is ‘hot’ in eigen land. Circa 90 van de 130 miljoen inwoners van het voetbalgekke land zijn voetbalminded en ge├»nteresseerd in de dagelijkse beslommeringen rond de Mexicaan.
Er wordt vandaag dan ook een waar mediaspektakel verwacht rond de presentie van Lozano. PSV heeft er daarom bewust voor gekozen om de presentatie van de Luckassen, van Ginkel en Lozano in het Philips Stadion te houden in plaats van op de Herdgang.

Later meer.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here