Home Nieuws PSV verwacht komende weken naam nieuwe trainer bekend te maken

PSV verwacht komende weken naam nieuwe trainer bekend te maken

1773
0

In de onrustige tijden die de club doormaakt, is de verwachting dat de naam van de nieuwe trainer in één van de komende weken bekend wordt gemaakt.

Verschillende namen passeren de revue. Van Louis van Gaal tot Peter Bosz, maar ook Henk Fraser, Wim Jonk en Alfred Schreuder klinken in de wandelgangen. PSV heeft in ieder geval een trainer nodig met een duidelijk voetbalplan. Een plan waarbij het vermaak weer op één komt te staan.


De speelwijze mag en moet eens flink onder de loep worden genomen. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV al in de komende weken een nieuwe trainer bekend te kunnen maken. Steeds klinkt er dat de club met één kandidaat in gesprek is. Naar alle waarschijnlijkheid betreft het een trainer die nu nog een andere club traint en niet per direct beschikbaar is.

Louis van Gaal is en blijft een voorname kandidaat, die zelfs bij de kritische achterban van de club, veelvuldig klinkt. De club zou ook in contact staan met van Gaal maar niet geheel duidelijk is of dat in adviserende rol zou zijn of juist voor een toekomstige rol als trainer.

De regionale krant herhaalt dat algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager John de Jong ook na de onthutsende nederlaag bij Ajax de steun behouden van de toezichthouders. Wel zal het aankoopbeleid en wedstrijdverloop worden geëvalueerd. Daarbij worden vermoedelijk harde noten gekraakt, aldus het Eindhovens Dagblad.

 


Facebook Comments