Home Nieuws PSV verslaat Helmond Sport | Guus Til is en blijft steeds opnieuw...

PSV verslaat Helmond Sport | Guus Til is en blijft steeds opnieuw belangrijk voor PSV

1480
0

Er zijn tijden geweest dat Guus Til ook werd opgeroepen voor Oranje. In de jaren van Guus Til bij AZ en later Feyenoord, werd Til geregeld geselecteerd voor Oranje.

Wat niet is kan nog komen of wat geweest is kan nog terugkomen. Dat geldt zeer zeker voor Guus Til want of de aanvaller nu speelt of reservespeler is, Guus Til is en blijft steeds opnieuw belangrijk. Ook voor PSV, ook deze donderdag. Of het nu een oefenwedstrijd betreft, een bekerwedstrijd of bekerfinale of een grote Europese wedstrijd, dan wel Nederlandse topper.

Het blijft Til om het even want de aanvaller weet vaak precies op de juiste plek te staan en altijd zijn doelpunt mee te pakken. In de huidige selectie van bondscoach Ronald Koeman, had Guus Til zeker niet misstaan. Donderdag bleek Til weer van waarde voor PSV te zijn. Het betrof weliswaar een oefenduel, met Guus Til als aanvoerder.

PSV heeft donderdag namelijk in een oefenduel weten te winnen van Helmond Sport. Dat meldt PSV via de officiële kanalen. Op PSV Campus De Herdgang werd met 3-1 gewonnen door treffers van Jesper Uneken, Yorbe Vertessen en Guus Til.

Til was tijdens de wedstrijd de aanvoerder, terwijl een zestal jeugdspelers hun officieuze debuut in het eerste elftal maakten. Uneken deed dat in stijl door de openingstreffer te maken.

Opstelling PSV: Drommel, Sambo, Bella-Kotchap (88′ Kwaaitaal), Dams (78′ Raap), Van Aanholt, Nassoh (78′ Van den Berg), Til, Babadi (70′ Jimenez), Vertessen, Uneken (78′ Van de Riet), Abed


Vorig artikelPSV fans kiezen massaal voor verbouwing en groter Philips Stadion op dezelfde locatie
Volgend artikelVoorspellingen over titelstrijd: ‘Zij worden gewoon derde’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in