Home Nieuws PSV verschuift termijn en geeft Dumfries en Malen vrijaf tot 22 juli

PSV verschuift termijn en geeft Dumfries en Malen vrijaf tot 22 juli

878
0

De ontwikkelingen rond Denzel Dumfries en Donyell Malen houden de gemoederen flink bezig.

Daarbij dienen we de kanttekening te maken dat een transfer van Malen dichterbij is dan een transfer van Dumfries. De aanvoerder van de club staat deze zomer zeker voor een transfer maar dat zou zomaar eens enkele weken kunnen gaan duren. En dus lonkt een terugkeer op de Herdgang want concreet lijkt er nog niets te spelen rond Dumfries.


De Telegraaf weet in ieder geval te melden dat Denzel Dumfries en Donyell Malen zich pas op donderdag 22 juli weer hoeven te melden bij PSV. Mogelijk krijgt Malen nog langer vrijaf omdat Dortmund en PSV al in onderhandeling zijn over een aanstaande transfer.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat ze op zondag 18 juli de training al zouden hervatten, maar het tweetal heeft nog enkele extra dagen vakantie gekregen. Reden hiervoor zijn het feit dat beide spelers een toptransfer kunnen maken, de belasting die ze tijdens het EK gehad hebben en Roger Schmidt zich met de huidige selectie volledig wil focussen op het duel met Galatasaray.

Of transfertarget Armindo Bruma deel van de selectie gaat uitmaken voor de thuiswedstrijd tegen Galatasaray is vooralsnog een vraagteken. Ook voor Bruma geldt dat hij is verwikkeld in transferperikelen.


Facebook Comments Box