Home Nieuws PSV verliest opnieuw punten na keepersfout, Joél Drommel na afloop schuldbewust

PSV verliest opnieuw punten na keepersfout, Joél Drommel na afloop schuldbewust

984
0

Een herhaling van Heerenveen – PSV van vorig seizoen. Opnieuw was PSV de baas in Friesland en opnieuw werd er niet gewonnen.

De zondagnamiddag wedstrijd in Friesland had veel weg van de editie van vorig seizoen en dus won PSV opnieuw niet van de inmiddels Friessche angstgegner. Joël Drommel mag zich de remise zeker wel aanrekenen want de doelman beging een flinke fout in de tweede helft en dat betekende uiteindelijk puntenverlies.

Na afloop trok Drommel het boetekleed aan en zei tegen ESPN: ‘Ik kan ‘m klemmen of beter naar buiten drukken. In eerste instantie dacht ik dat André Ramalho weg kon koppen. Maar als dat niet gebeurt, moet je de bal beter verwerken.’

‘Het was geen heel harde bal’, zei de schuldbewuste Drommel. ‘Ik weet dat het niet goed is en dat ik er beter mee om kan gaan. De laatste tijd hield ik een paar keer mijn doel schoon, dat is lekker voor een keeper. Ik ging voor de derde keer op rij en dat gebeurt zoiets. Maar goed: positief blijven, borst vooruit en hard blijven werken.’

De gelijkmaker was natuurlijk ook te wijten aan het niet scoren van de 0-2, waardoor Heerenveen in de wedstrijd bleef. ‘We hadden heel veel kansen en heel veel balbezit’, zag ook Drommel. ‘Maar dat is makkelijk praten: ik moet gewoon mijn doel schoon houden, daar sta ik voor. Volgende keer beter’, besloot Drommel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here