Home Nieuws PSV verkoopt vele duizenden seizoenkaarten en nadert grens van 25000 verkochte kaarten

PSV verkoopt vele duizenden seizoenkaarten en nadert grens van 25000 verkochte kaarten

715
0

We begeven ons nog steeds midden in Corona tijd maar dat betekent niet dat PSV behoeft te wanhopen dat het aantal verkochte seizoenkaarten achter zal blijven.

Sterker nog, de club stevent af op ongekende aantallen wat de verkoop van de diverse jaarkaarten aangaat. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er tot nu toe 22.500 supporters de seizoenkaart hebben verlengd en ook al hebben betaald.


Bovendien hebben ongeveer 3.200 supporters een aanvraag ingediend voor een nieuwe kaart en dinsdagavond hadden 3.100 supporters nog niet gereageerd. PSV rekent er op dat een groot gedeelte van deze groep gewoon wil verlengen. Als ze uiterlijk 30 juni niets laten weten, wordt hun kaart automatisch verlengd, zo geeft de club aan tegenover de regionale krant.

Zijn er dan helemaal geen tegenvallers te noteren? Ja wel, maar het is beperkt gebleven. Tot nu toe zijn er bij PSV een beperkt aantal van 2.400 opzeggingen ontvangen. Dat is op zich meer dan in een regulier seizoen, maar minder dan de club had voorzien in veel scenario’s.

“We denken nu vrijwel zeker te kunnen stellen dat we boven de 25.000 seizoenkaarten uitkomen. En misschien komen we zelfs dichtbij uitverkocht, als iedereen nog zou verlengen en de groep van 3.200 nieuwe mensen daadwerkelijk allemaal een kaart koopt”, aldus commercieel directeur Frans Janssen. “Dat zou heel bijzonder zijn in deze periode en misschien moeten we dan overwegen om geen wachtlijst meer te hanteren.”

In totaal zijn er zo’n 28.000 seizoenkaarten beschikbaar voor fans die vastigheid in de vorm van een jaarkaart wensen. De resterende beschikbare stoelen van het Philips Stadion, met een capaciteit van ruim 35000 plaatsen, blijven beschikbaar voor de verkoop van losse tickets.

Ongeveer 45 procent van de seizoenkaarthouders geeft gekozen voor de zogenaamde All-In seizoenkaart, terwijl een zelfde percentage heeft gekozen voor de zogenaamde Fifty/Fifty optie. De resterende 10 procent heeft voor de originele jaarkaart gekozen.


Facebook Comments Box