Home Nieuws PSV verkoopt Chelsea voorlopig ‘nee’ na bod op Noni Madueke: ‘Madueke moet...

PSV verkoopt Chelsea voorlopig ‘nee’ na bod op Noni Madueke: ‘Madueke moet meer opleveren’

1243
0

Noni Madueke speelde zondagmiddag in Sittard alsof zijn leven er vanaf hing. De buitenspeler was zeer aanwezig en bedreven in zijn spel en acties.

Met een beetje fantasie zag men een speler die bij zichzelf dacht: ‘juist vandaag wil ik er nog alles uithalen’. Geef de hoofdrolspeler eens ongelijk want naar alle waarschijnlijkheid keken de scouts van Chelsea mee en het had ook zomaar zijn laatste wedstrijd kunnen zijn in het PSV shirt. Goed afscheid nemen is nu eenmaal wat waard. Madueke was bedreven maar zag ook vele aanvallen en acties stranden. Een uiteindelijke transfer van 40 tot 45 miljoen euro zou voor PSV in januari na wikken en wegen uiteindelijk toch goud waard zijn.

Toch lijkt het er op dit moment op dat Madueke vooralsnog niet zijn laatste wedstrijd in het PSV shirt heeft gespeeld want PSV lijkt de club uit Londen voorlopig nee te verkopen na het bod van 30 miljoen euro van voor het weekend. Volgens het Eindhovens Dagblad is dertig miljoen euro niet genoeg om de twintigjarige aanvaller over te nemen.

Chelsea zal met meer geld over de brug moeten komen als het Madueke naar Londen wenst te transfereren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Of Chelsea vasthoudend is en een nieuw bod zal gaan uitbrengen, is niet duidelijk. Afgelopen weekeinde kocht Chelsea Mykhaylo Mudryk voor honderd miljoen euro van Shakhtar Donetsk.

PSV deelde ondertussen de punten met Sparta en Fortuna en verloor Gakpo. ‘Intern is nog geen sprake van paniek, maar een vierde plek in de eindstand zou voor PSV komend seizoen opnieuw een enorme financiële knauw betekenen. Van Nistelrooij was zondag aangeslagen door het bizarre puntenverlies tegen Fortuna, maar is vastberaden om de zaak bij PSV te keren”, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelPSV benaderde Daley Blind voor transfervrije overstap naar Eindhoven
Volgend artikelMadueke transfer lijkt aanstaande: ‘Als Chelsea nog wat meer biedt, gaat PSV wel over tot verkoop’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in