Home Nieuws PSV verhuurt ‘fantastische voetballer’ Mauro Junior aan Heracles Almelo

PSV verhuurt ‘fantastische voetballer’ Mauro Junior aan Heracles Almelo

248
0

PSV gaat Mauro Junior verhuren aan Heracles Almelo. Na Armando Obispo, Dante Rigo, Hidde Jurjus en Maxi Romero is Mauro de vijfde speler in korte tijd die door PSV wordt verhuurd.

Voetbal International brengt het nieuws over Mauro Junior alsof de kleine Braziliaan verkocht zou gaan worden. Het blad meldt dat Mauro Junior op weg is naar de uitgang bij PSV.

Het gaat echter om een tijdelijk vertrek. Mauro Junior speelt zoals het er nu naar uitziet het komende seizoen voor Heracles Almelo en heeft het trainingskamp in Verbier al verlaten.

In seizoen 2017-2018 leek hij een vaste waarde te worden in het elftal van Phillip Cocu. Hij stond in dat kampioensjaar ook meerdere wedstrijden in de basis. Afgelopen seizoen kreeg hij amper speeltijd en speelde voornamelijk bij Jong PSV.

In Almelo zijn ze maar wat blij dat Mauro de gelederen komt versterken. De kleine Braziliaan geldt als een grote belofte en als hij de verwachtingen weet waar te maken mag hij met recht een fantastische voetballer genoemd worden. De behendige aanvaller kan vele aanvallende posities invullen en is door zijn snelheid, wendbaarheid en techniek moeilijk te stoppen.

Mauro heeft een fijne pass, goed schot en bezit de techniek om een tegenstander achteloos uit te spelen. Het perspectief onder Mark van Bommel lijkt wat vertroebeld maar als Mauro Junior zijn voeten kan laten spreken heeft PSV er na een jaar Heracles Almelo een geweldige middenvelder bij, die in potentie zeker een basisspeler zal zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here