Home Nieuws PSV uitdager positief over titelkansen: ‘PSV heeft een uitzonderlijk half jaar’

PSV uitdager positief over titelkansen: ‘PSV heeft een uitzonderlijk half jaar’

29
0

PSV wist in enkele dagen tijd meteen 5 punten in te leveren op concurrent Ajax. De Amsterdammers wonnen de afgelopen 3 wedstrijden naderen PSV. Het vertrouwen is groot bij Ajax trainer Keijzer, die nadrukkelijk naar PSV kijkt.

Inmiddels is de sfeer in Amsterdam weer goed en durft men volop aan de titel te denken. ”Dat we één punt meer hebben dan vorig seizoen na zeventien wedstrijden, is prima”, reageert de oefenmeester in gesprek met de Telegraaf. “Zeker als je naar de transferperiode kijkt, wat er daarna met de selectie is gebeurd en waar we vandaan komen. We staan nog altijd vijf punten achter, moeten daarom kritisch blijven, maar we liggen redelijk op schema. Er telt maar één plek voor Ajax en dat is de eerste”, aldus Keizer, die wel te spreken is over de ontwikkeling van zijn ploeg.

“De stijgende lijn stemt me tevreden”, vervolgt hij. “De mindere start overheerste lange tijd, maar nu oogt het mede door de inbreng van Frenkie de Jong en het langere balbezit veel beter. En we maken ook ongelooflijk veel goals”, aldus Keizer, die beseft dat er nog wel een inhaalrace moet komen. “PSV heeft denk ik een uitzonderlijk half jaar. En daar staan we vijf punten achter. Hebben ze één verliespartijtje extra, dan is het verschil twee punten. Dan is iedereen misschien nóg wat positiever.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here