Home Nieuws PSV twijfelt nog over vervanging Madueke, ontwikkeling Saibari en Bakayoko stemmen positief

PSV twijfelt nog over vervanging Madueke, ontwikkeling Saibari en Bakayoko stemmen positief

877
0

Het slechte nieuws rond Noni Madueke is inmiddels naar de achtergrond verdreven maar feit is nog steeds dat de Engelsman node gemist gaat worden.

Madueke raakte vorige week ernstig geblesseerd en moet de gehele eerste helft van het seizoen naar alle waarschijnlijkheid missen. Mogelijk gaat de club de markt op maar dat is geenszins zeker, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Technisch directeur John de Jong houdt nadrukkelijk de ontwikkeling van Johan Bakayoko en Ismael Saibari in de gaten. Beide spelers komen in aanmerking om Noni Madueke te vervangen. Ook Xavi Simons heeft ervaring op die positie en Richard Ledezma zou daar ook nog een optie zijn. Ook het Braziliaanse talent Sávio wordt gezien als een optie voor de rechterkant nu Madueke uitgeschakeld is. De Braziliaan zit niet in de selectie voor het duel tegen AS Monaco. Savinho werkt nog een trainingsprogramma af in Eindhoven om fitter en sterker te worden.

Madueke raakte vrijdag geblesseerd aan zijn enkel en zal naar alle waarschijnlijkheid tot het einde van de eerste seizoenshelft uit de roulatie liggen. Mede door deze blessure zal Madueke waarschijnlijk het WK in Qatar uit zijn hoofd moeten zetten.


Vorig artikel3-5 nederlaag dreunt hard na in Amsterdam, Steven Bergwijn legt uit waarom hij wel juicht tegen PSV
Volgend artikelAdvies uit Monaco: ‘Ze zijn niet zo goed tegen kopsterke spelers als de Jong en Til’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in