Home Nieuws PSV trots op ontwikkeling Angelino

PSV trots op ontwikkeling Angelino

70
0

PSV en Angelino hebben inmiddels afscheid van elkaar genomen. Niemand zag zijn snelle vertrek aankomen, hoewel er wel veel interesse in de verdediger was.

Het vervult PSV van trots een speler te hebben afgeleverd aan de Europese top, voor zover Manchester City daartoe kan worden gerekend. Natuurlijk hadden we José graag nog even behouden, maar het is niet vreemd dat zijn stormachtige ontwikkeling bij clubs van het niveau van Manchester City zijn opgevallen”, zo stelt technisch manager John de Jong. “Er was veel interesse in hem. Aan de ene kant balen we van zijn vertrek, maar aan de andere kant maakt het ons ook trots. We bewijzen dat we hier spelers klaarstomen voor de absolute top.”

De clausule die PSV destijds overeenkwam met de Engelsen was een resultaat van de onderhandelingen. “Wij zijn weloverwogen akkoord gegaan en moeten na een jaar concluderen dat José het geweldig heeft gedaan”, aldus De Jong. “Misschien nog wel beter dan we hadden durven hopen. Hij heeft City bewezen dat het lichten van de optie gerechtvaardigd is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here