Home Nieuws PSV trots en zet na 26000 verkochte seizoenskaarten streep onder verkoop

PSV trots en zet na 26000 verkochte seizoenskaarten streep onder verkoop

612
0

PSV heeft maar liefst 26000 Seizoen Club Cards verkocht afgelopen maanden.

De tendens in het aantal verkochte seizoenskaarten bleef onverminderd groot en vergelijkbaar met andere jaren, waar het voetbal- en economische landschap er veel anders uitziet anno 2020.

PSV verkocht tot nu toe 26.000 seizoenskaarten en ziet zich vanwege de onzekerheid omtrent het Coronavirus genoodzaakt de verkoop te stoppen.

Dat maakt de club via officiële kanalen bekend. “Ik ben ontzettend trots op onze loyale supporters”, zegt commercieel directeur Frans Janssen. “Dat we ook in deze tijd zoveel Seizoen Club Cards mogen uitgeven, wil iets zeggen over de liefde die zij voor de club voelen. De verkoop van onze seizoenskaarten heeft daarom nu wat ons betreft het maximum bereikt.”Dat heeft alles te maken met het feit dat PSV maar een beperkt aantal mensen in het stadion mag toelaten zolang het Coronavirus aanwezig is in Nederland.”We willen onze supporters wel de kans geven enigszins regelmatig een wedstrijd te bezoeken”, vervolgt Janssen. “We hebben daarom besloten om de verkoop van PSV Seizoen Club Cards voor nu voorlopig te sluiten. Het maximum is bereikt. Indien op een later moment de regels omtrent COVID-19 versoepelen, kunnen we overwegen de verkoop van PSV Seizoen Club Cards weer te hervatten”,klinkt vanuit de commerciële man Janssen.

Het is momenteel nog niet duidelijk hoeveel toeschouwers er uiteindelijk weer toegelaten mogen worden in het Philips Stadion. “We zijn nog druk aan het puzzelen hoe we zoveel mogelijk supporters naar het stadion kunnen krijgen, zonder dat we hierbij tegen de maatregelen van het kabinet ingaan. De veiligheid en gezondheid van onze supporters blijft de hoogste prioriteit”, sluit Janssen vol trots en blijdschap over de enorme aantallen af.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here