Home Nieuws PSV troeft Feyenoord en Royal Antwerp af met aanstaande transfer Guus Til

PSV troeft Feyenoord en Royal Antwerp af met aanstaande transfer Guus Til

1826
0

Guus Til is onderweg naar PSV en is inmiddels bijna PSV’er. Dat werd zaterdagavond na afloop van de remise tegen Cercle Brugge duidelijk.

PSV zet in op de komst van de transfervrije middenvelder die over moet komen van Feyenoord. De transfer is al bijna een feit, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Feyenoord en Royal Antwerp FC kijken Guus Til na en zien hem met lede ogen naar Eindhoven vertrekken. Beide clubs wilde Til definitief inlijven maar PSV ligt inmiddels op pole-position, zo meldt ook De Telegraaf.

De Telegraaf schrijft over een ‘financieel ongelijke strijd’ met Feyenoord. In Rotterdam dacht men Til al binnen te hebben en bij Antwerp dacht men de middenvelder door de aanwezigheid van Marc Overmars en Mark van van Bommel te kunnen overtuigen voor die club te kiezen. Maar de middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een directe en snelle transfer naar PSV.

PSV gaat voor het snel afronden van de transfer zodat Til maandag al kan aansluiten, als de selectie vertrekt naar het Duitse Marienfeld voor een trainingskamp. PSV haalt met Guus Til een dynamische middenvelder in huis met zowel scorend vermogen als veel loopvermogen. Eerder wist PSV Xavi Simons al aan te trekken. Met de twee versterkingen en de aanwezigheid van onder meer Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Marco van Ginikel is het vertrek van Mario Götze opgevangen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here