Home Nieuws PSV troefde Feyenoord af met transfers Noa Lang, Malik Tillman, Ricardo Pepi,...

PSV troefde Feyenoord af met transfers Noa Lang, Malik Tillman, Ricardo Pepi, Jerdy Schouten en eerder Joey Veerman

2773
0

PSV heeft met middenvelder Jerdy Schouten opnieuw toegeslagen op de internationale transfermarkt.

Eerder legde de club al Ricardo Pepi, Noa Lang en Malik Tillman vast. Schouten zal één dezer dagen worden gepresenteerd bij PSV. Er bestaat nog steeds de behoefte de verdediging te versterken met één of twee spelers maar vooralsnog is de aanval en het middenveld voorzien van nieuwe impulsen.

De kans dat er nog een verdediger aan de selectie zal worden toegevoegd is groot te noemen al is het onduidelijk welke speler daar in aanmerking voor gaat komen. De spelers die PSV deze zomer wist te halen, stonden eigenlijk ook allen in de belangstelling van Feyenoord.

Zo dachten Feyenoord en Arne Slot deze zomer aan Noa Lang en Jerdy Schouten, vertelt Martijn Krabbendam, clubwatcher van Feyenoord voor Voetbal International. Lang verruilde Club Brugge voor PSV, terwijl Schouten zo goed als binnen is voor PSV. Eerder wist PSV ook Ricardo Pepi naar Eindhoven te halen, waar Feyenoord ook gereed stond om de Amerikaanse spits over te nemen van Augsburg.

In een video-item van Voetbal International wordt het verschil tussen Feyenoord en PSV aangeduid door Krabbendam, die PSV flink ziet doorpakken. “Je bent je beste speler kwijtgeraakt”, wijst Krabbendam naar de exit van Orkun Kökcü. “PSV verliest ook zijn beste speler met Xavi Simons, maar vult dat direct aan.”

De journalist legt uit dat Feyenoord dat ook graag had willen doen maar het simpelweg niet gelukt is. “Arne Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft ook aan Tillman gedacht”, zegt Krabbendam, die zag dat PSV Feyenoord meermaals aftroefde deze zomer.

“Er wordt wel eens gekscherend gezegd: Feyenoord heeft ingebroken in de computers van PSV, want ze zijn met dezelfde spelers bezig”, vervolgt Krabbendam. “Het enige verschil is daadkracht, geld en een beetje risico”, aldus de watcher, die er vertrouwen in heeft dat Slot het bij Feyenoord snel op de rit krijgt. “PSV durft risico te nemen, met het oog op de Champions League. Ze zijn niet bang om door te pakken”, is Krabbendam van mening.

De club uit Rotterdam wist eerder PEC Zwolle verdediger Beelen voor de neus van PSV weg te kapen. PSV troefde op haar beurt Feyenoord ook weer af in de strijd om Joey Veerman. Veerman stond in de winterstop van seizoen 2021-2022 in de belangstelling van zowel PSV als Feyenoord maar PSV wist sneller te handelen en maakte meteen 6 miljoen euro over naar Heerenveen.


Vorig artikelOp weg naar de Champions League klinkt het: ‘PSV is een groot titelkandidaat, Feyenoord gaat alleen maar bergafwaarts’
Volgend artikel‘PSV zet Anwar El Ghazi op de transferlijst’ | Komt Besiktas met miljoenen over de brug?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in