Home Nieuws PSV treft na Galatasaray Shakhtar, Benfica, Monaco, Celtic of Midtjylland

PSV treft na Galatasaray Shakhtar, Benfica, Monaco, Celtic of Midtjylland

922
0

PSV moet nog maar afwachten of de Turkse horde Galatasaray in de huidige staat en vorm waarin de Turkse club zich weet te bevinden daadwerkelijk zo gemakkelijk te nemen is als her en der wordt beweerd.

Vooralsnog heeft het er alle schijn van dat PSV de Turkse ploeg over de knie zou moeten kunnen leggen maar zover is het natuurlijk nog lang niet. Toch komt er maandagmiddag al meer duidelijkheid over het vervolg van het lange traject van de voorronden.


Maandagmiddag vindt er in Zwitserland een loting voor het zogenaamde League Path plaats en daarbij is PSV niet geplaatst. Zowel PSV als opponent Galatasaray behoort niet tot de beste helft van de clubs als wordt gekeken naar het coëfficiënt en dat zorgt voor een zware route naar het uiteindelijke doel.

Shakhtar Donetsk, Benfica, AS Monaco en Celtic zijn de clubs die aan PSV kunnen worden gekoppeld. Daarbij dient Celtic nog af te rekenen met FC Midtjylland. Slaagt PSV erin om Galatasaray uit te schakelen, dan is de club in elk geval verzekerd van deelname aan de groepsfase in de Europa League.


Facebook Comments Box