Home Nieuws PSV treft het Augsburg van Ricardo Pepi in Oostenrijk, PSV te gast...

PSV treft het Augsburg van Ricardo Pepi in Oostenrijk, PSV te gast bij opening stadion Linz

4621
0

PSV is volop in onderhandeling met Bundesligaclub FC Augsburg. Beiden clubs hebben al enige weken contact met elkaar.

Van een doorbraak is nog steeds geen sprake maar dat de transfer uiteindelijk zijn beslag gaat krijgen, is een ieder het over eens. Duitse media spreken over ‘goede en vriendschappelijke’ gesprekken tussen de leiding van PSV en de leiding van Augsburg. PSV deed al vaker zaken met Augsburg. De Duitse Eintracht Frankfurt speler Max werd eerder door PSV gekocht van Augsburg.

De verwachting is dat PSV en Augsburg deze maand nog tot een akkoord zullen geraken over de transfer van Ricardo Pepi naar Eindhoven. Dat is ook de insteek geworden van de hoofdrolspeler zelf, die wenst aan te sluiten op de dag van de eerste training op 3 juli. Opvallend genoeg gaat PSV ook sportief de wegen kruisen met FC Augsburg. PSV vertrekt namelijk in juli naar Oostenrijk voor een trainingskamp en zal daar één van de oefenwedstrijden afwerken tegen de Duitse club, met wie het nu dus onderhandelingen weet te voeren over de transfer van Ricardo Pepi.

PSV speelt normaal gesproken op zaterdag 22 juli in Oostenrijk tegen FC Augsburg, zoals het er nu naar uitziet. Als de laatste plooien worden gladgestreken tussen de clubs, zal Augsburg tegenstander zijn op het complex van een nader te bepalen amateurclub.

PSV is in het Alpenland ook nog te gast bij de openingswedstrijd van het nieuwe stadion van FC Blau-Weiß Linz. Die Oostenrijkse club uit de gelijknamige stad is vorig seizoen gepromoveerd naar de Oostenrijkse Bundesliga en wilde graag een club van naam strikken om het gloednieuwe Donauparkstadion te openen.


Vorig artikelStijn Spierings lijkt te gaan kiezen tussen PSV en Lens, aanbod Midden-Oosten niet interessant
Volgend artikelJoey Veerman schuift op in de hiërarchie | Telegraaf analisten zien veel toekomst in Oranje voor Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in