Home Nieuws PSV toont stevige ambitie met toptransfer, Philipp Max voor 10 miljoen euro...

PSV toont stevige ambitie met toptransfer, Philipp Max voor 10 miljoen euro op weg naar Eindhoven

2758
0

Philipp Max is er alles aan gelegen zijn carrière voort te zetten in Eindhoven.

De verdediger heeft zijn zinnen gezet op het voortzetten van zijn carierre in de top van Nederland. PSV en FC Augsburg naderen een akkoord over de forse transfersom van de linkervleugelverdediger. De investering is fors te noemen en daarmee toont de club stevige ambitie om daadwerkelijk voor de hoogste plaatsen te gaan komend seizoen.

Het elftal van Roger Schmidt is ook toe aan versterking op de backpositie. Met Denzel Dumfries op rechts en Philipp Max op links, gloort er flink perspectief na het verstrek van Angelino en Ricardo Rodríguez.

De 26-jarige Max staat nog tot medio 2022 onder contract bij Augsburg, dat naar verluidt een bedrag van 10 miljoen euro van PSV verlangt. Het gat tussen vraag en aanbod zou overbrugbaar zijn en mogelijk wordt de transfer maandag al afgerond.

Max speelt sinds de zomer van 2015 voor Augsburg en heeft tot dusver 156 officiële wedstrijden achter zijn naam staan voor de Bundesliga-club, waarin hij 15 keer scoorde en 29 assists gaf. Ook afgelopen seizoen had hij een basisplaats.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here