Home Nieuws PSV toont stevige ambitie: Na Gakpo en Götze, kan ook Sangaré sterk...

PSV toont stevige ambitie: Na Gakpo en Götze, kan ook Sangaré sterk verbeterd contract tekenen

5459
0

Er is PSV veel aan gelegen om volgend seizoen de landstitel naar Eindhoven te halen. Daartoe toont de club stevige ambities.

PSV wil namelijk doorpakken en dat betekent dat het Cody Gakpo en Mario Götze een sterk verbeterede aanbieding wil doen. Inmiddels geldt dat ook voor Ibrahim Sangaré. Ook de Ivoriaan kan een lucratief nieuw contract in Eindhoven tekenen. Alle drie genoemde spelers genieten momenteel grote interesse van buitenlandse clubs.

De Ivoriaanse controleur is bezig aan een sterk seizoen en heeft zich in de belangstelling gespeeld bij clubs als Leicester City, Newcastle United en Aston Villa. Ook Benfica wordt genoemd maar de volgende club van Roger Schmidt heeft totaal geen middelen om Sangaré over te nemen van PSV. PSV zou een vraagprijs van 25 à dertig miljoen euro in gedachten hebben. Het Eindhovens Dagblad meldt inmiddels dat een langer verblijf van Sangaré een doelstelling is geworden. De Ivoriaan zou voor ‘sterk verbeterde voorwaarden’ bij kunnen tekenen.

Ook voor Mario Götze geldt dat PSV hoopt hem tot een langer verblijf te kunnen verleiden. Dat zou ook middels een verbeterd contract moeten gebeuren. Dat zou de tweede keer in een jaar tijd het geval zijn want de Duitse middenvelder kreeg al een keer een verbeterd contract. Het verhaal rond Cody Gakpo is inmiddels bekend. PSV heeft ook voor Gakpo een sterk verbeterd contract klaarliggen en hoopt zo de aanvoerder over te halen voor nog een seizoen PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here