Home Nieuws PSV toont stevige ambitie en gaat toch voor langer verblijf Gakpo, nieuw...

PSV toont stevige ambitie en gaat toch voor langer verblijf Gakpo, nieuw topcontract in de maak

2428
0

Het is allerminst zeker dat PSV aan het einde van het lopende seizoen afscheid moet gaan nemen van Cody Gakpo.

De algemene verwachting is dat Gakpo gaat vertrekken maar PSV lijkt voornemens de aanvoerder nog een seizoen langer aan boord te willen houden. Het kan niet los worden gezien van de daadkracht en ambities van Marcel Brands. Eerder werd ook Ruud van Nistelrooij al bewogen om hoofdtrainer van de club te worden toen Marcel Brands zich ermee ging bemoeien. Dat lijkt nu ook weer het geval te zijn inzake de toekomst van Cody Gakpo. PSV zou een staaltje stevige ambitie tonen als het de aanvoerder nog een extra seizoen binnenboord kan houden.

Volgens het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf is Gakpo bereid om na te denken over een langer verblijf bij PSV. PSV overweegt deze zomer opnieuw om het contract van Gakpo open te breken en te verlengen. Mogelijk volgt er dan in de zomer van 2023 een absolute top- en recordtransfer, waarbij Gakpo welhaast verzekerd lijkt van deelname aan het WK in Qatar. Een basisplaats bij PSV is immers een zekerheid voor speelminuten op het WK>

Gakpo ligt momenteel vast tot medio 2026 bij PSV. Volgens het ED is een verlenging tot 2027 niet ondenkbaar nu PSV de plannen met Gakpo wil doorzetten. Het heeft er dus alle schijn van dat de aanvoerder op korte termijn een nieuwe verbintenis tegemoet kan zien in de vorm van een absoluut topcontract.


Facebook Comments Box