Home Nieuws PSV toont interesse in Spartaan Joshua Kitolano

PSV toont interesse in Spartaan Joshua Kitolano

5066
0

Sparta Rotterdam speelde zich het voorbije seizoen naar de zesde plaats op de ranglijst en dat mag met recht een prestatie worden genoemd.

Dat betekent normaal gesproken dat er de nodige interesse voor spelers op gang komt en dat geldt ook voor de Kasteelclub. Zo is het verhaal rond Shurandy Sambo bekend. Sambo kan zijn contract bij PSV verlengen maar er zou ook interesse van andere clubs zijn. Vooralsnog is Sambo nog altijd contractspeler van PSV en zal hij onder Peter Bosz de kans krijgen zich in het elftal te spelen. PSV ziet toekomst in Sambo.

PSV zou ook toekomst in een andere speler van de Rotterdammers zien. Joshua Kitolano om precies te zijn. Dat meldt het Twitter-account SpartaNieuws. Het medium is doorgaans goed op de hoogte van dat wat er zich rond Sparta Rotterdam afspeelt. PSV zou volgens het medium interesse hebben in de diensten van Kitolano. Ook AZ en Ajax zouden de middenvelder van de Kasteelclub op de radar hebben.

Een jaar geleden kocht Sparta Kitolano weg uit Noorwegen, waar eerder Feyenoord al interesse in hem toonde. na een jaar Eredivisie en de zesde plaats op de ranglijst staat de Spartaan nu in de belangstelling van meerdere clubs uit binnen- en buitenland, meldt SpartaNieuws.

Vanuit het buitenland is ook veel belangstelling voor de middenvelder. Het grote en kapitaalkrachtige RB Leipzig wordt in verband gebracht met Kitalano maar ook Atalanta Bergamo en RC Lens, de nieuwe club van Stijn Spierings. De pas 21-jarige Noor was het afgelopen seizoen goed voor vier goals en twee assists in 34 wedstrijden voor Sparta.


Vorig artikelFranse journalist: ‘Xavi Simons overweegt nog altijd terugkeer naar PSG’
Volgend artikelStevig teken van ambitie Brighton & Hove Albion, Engelse subtopper in verband gebracht met Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in