‘PSV titelkandidaat nummer één’

1707
0

Of PSV zondagmiddag reclame heeft gemaakt voor absoluut topvoetbal, valt achteraf nog te bezien.

De 5-2 overwinning staat maar de eerste helft kunnen we niet zomaar naar de vergetelheid schrijven. Het herstel in de tweede helft was weliswaar even krachtig als geweldig om te aanschouwen. Door het grote verschil in beide helften worden we als vanzelf nieuwsgierig naar de uitwedstrijden tegen Sevilla, FC Twente en Feyenoord.

Genoemde uitwedstrijden staan de komende anderhalve maand op de agenda. Na deze drie uitwedstrijden weten we meer over de aspiraties voor de rest van het seizoen.

Menig PSV-fan hield zijn of haar hart vast in de eerste helft. Het lukte de ploeg van Hedwiges Maduro niet om de defensie van PSV te pijnigen en dus bleef de ploeg van Bosz na rust in de race om de tiende overwinning op rij te boeken en zo geschiedde. In de tweede helft maakte PSV natuurlijk wel enorme reclame voor het topvoetbal.

PSV won uiteindeljk afgetekend van de geplaagde Amsterdamse club. De vier doelpunten in de tweede helft staan iedere PSV-fan nog helder op de netvliezen. Ondanks dat er in de eerste helft onvoldoende op de juiste manier druk gezet kon worden, bleek de ploeg van Peter Bosz in de tweede helft niet te houden.

Voor Voetbal International bleek de wedstrijd van zondag tegen Ajax, of in ieder geval de uitslag en de drie punten, aanleiding te zijn om PSV in ondergaande video uit te roepen tot favoriet voor de landstitel 2023-2024.

Vorig artikelKenneth Perez gaat niet mee met kritiek op PSV’er: ‘Snap niet waar dat vandaan komt’
Volgend artikelBondscoach USA geniet van Luuk de Jong in het Philips Stadion en richt zich tot Pepi