Home Nieuws PSV tevreden over ontwikkeling Adrian Fein en wil transfer met Bayern afronden

PSV tevreden over ontwikkeling Adrian Fein en wil transfer met Bayern afronden

1973
0

PSV is meer dan tevreden over de ontwikkeling van de Duitse middenvelder Adrian Fein.

Volgens De Telegraaf wil PSV de optie tot koop op de 21-jarige talentvolle Duitse middenvelder gaan lichten. De club wil dus werk maken van een definitieve transfer.


“De optie van om en nabij de zes miljoen euro die dan moet worden overgemaakt aan Bayern München is te overzien voor PSV, vertelt clubwatcher Robin Jongmans van Telesport over de aanstaande transfer.

Jongmans gaat verder: “Er zijn al contractuele afspraken gemaakt over een vervolg in Eindhoven, al is dat inmiddels vrij gebruikelijk bij dit soort huurtransfers. Een dergelijke koopoptie wordt wel altijd pas richting de uiterste datum die eraan vast hangt gelicht, vanwege een eventueel blessurerisico bijvoorbeeld in de maanden ervoor”, weet de Clubwatcher.

Volgens Jongmans is de club tevreden over de ontwikkeling van Fein. “Dat hij kan voetballen, heeft iedereen inmiddels wel kunnen zien tijdens de momenten dat hij in actie kwam. In verdedigend opzicht zal hij wel nog volwassen moeten worden. Met het huidige blok Pablo Rosario/Ibrahim Sangaré, heeft hij in dat opzicht in ieder geval mooie voorbeelden”, besluit clubwatcher Jongmans van de De Telegraaf.


Facebook Comments