Home Nieuws PSV tegen ‘nummer laatst’ Sevilla met Sergio Ramos en tegen Arsenal met...

PSV tegen ‘nummer laatst’ Sevilla met Sergio Ramos en tegen Arsenal met aankopen Declan Rice, Kai Havertz en David Ray

1221
0

De eerste wedstrijden van groepsfase van de UEFA Champions League naderen met rasse schreden. PSV wacht een eerste krachtmeting in Londen tegen Arsenal. 3 oktober is FC Sevilla te gast in het Philips Stadion.

De geplaagde club uit Sevilla is voor de tweede keer in het kalenderjaar 2023 te gast in het Philips Stadion. In Februari verloor Sevilla met 2-0 in het Philips Stadion maar de zeer zwakke uitbeurt van PSV in Sevilla kon middels een 2-0 uitslag in Eindhoven niet worden uitgevlakt. PSV krijgt een herkansing tegen nummer laatst van La Liga, waar Sergio Ramos mag gaan proberen Luuk de Jong te gaan afstoppen. Ramos is door Sevilla namelijk ingeschreven ivoor de groepsfase van de Champions League.

Sevilla verloor de eerste drie competitiewedstrijden en is dus officieel nummer laatst van de Primera Division. Sevilla FC werd vorig seizoen slechts twaalfde in Spanje, de slechtste prestatie in deze eeuw. 29 november speelt PSV in Sevilla de return.

Arsenal staat er in de Premier League een stuk beter voor dan Sevilla in La Liga. Arsenal maakte maandagavond de A-lijst voor de groepsfase van de Champions League bekend. Ook de aankopen Declan Rice, Kai Havertz en David Ray staan wel op de lijst.

Arsenal is in het Emirates Stadium gastheer van PSV op woensdag 20 september. De laatste wedstrijd in de groepsfase betreft PSV – Arsenal in Eindhoven. Tussendoor speelt PSV nog een tweeluik tegen RC Lens uit het noorden van Frankrijk.


Vorig artikelAflopend contract van Shurandy Sambo lijkt een lastig dossier te gaan worden voor PSV
Volgend artikelStewart benadrukt toekomstige rol Bella-Kotchap: ‘Niet reëel, kunnen wij echt niet aan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in