Home Nieuws PSV target Bazoer in de rust van Vitesse – PSV aangevallen door...

PSV target Bazoer in de rust van Vitesse – PSV aangevallen door sponsor Vitesse

968
0

Het is momenteel erg onrustig bij Vitesse in Arnhem. De club uit de hoofdstad van Gelderland kent roerige tijden door de Russchische eigenaar en de minder sportieve prestaties van de laatste maanden.

In de winterstop werd bekend dat PSV en Riechedly Bazoer met elkaar gesproken zouden hebben over een transfer aan het einde van dit seizoen. Bazoer is transfervrij en Vitesse kon afgelopen winterstop nog miljoenen euro’s ontvangen voor Bazoer, die over enkele maanden transfervrij de deur uit zal lopen. Het doet de begroting van Vitesse geen goed.

ROnd Bazoer lijkt het maar niet rustig te worden want de middenvelder blijft door verschillende incidenten en gebeurtenissen in het middelpunt van de belangstelling staan. Zo werd Bazoer in de rust van Vitesse – PSV gewisseld en daarop volgde een incident in de catacomben van de Gelredome. Bazoer is in de rust namelijk aangevallen door een dronken sponsor. De directie van Vitesse bevestigt tegenover De Gelderlander het voorval en heeft de 25-jarige verdediger excuses aangeboden.

Het voorval vond al enkele weken geleden plaats maar komt nu dus pas naar buiten. PSV won afgetekend met 0-5 in Arnhem. Zaterdagmiddag komt het nieuws naar buiten dat Bazoer dus op 12 februari is aangevallen door een sponsor. De woeste clubleiding reageert als volgt: “Immens gênant”, reageert algemeen directeur Pascal van Wijk tegenover De Gelderlander. “Die man is geroyeerd als sponsor. Die willen we hier nooit meer zien.”

Bazoer werd tegen PSV in de rust gewisseld en kwam de sponsor bij toeval tegen op een plek waar dat eigenlijk niet had gemogen. De man drong door tot een plek in de catacomben, die normaal is afgesloten voor publiek en benaderde Bazoer op een agressieve wijze. “We zijn zeer geschokt”, aldus Van Wijk namens Vitesse.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here