Home Nieuws PSV target Jahanbakhsh overweegt vertrek bij Brighton, lonkt transfer naar PSV?

PSV target Jahanbakhsh overweegt vertrek bij Brighton, lonkt transfer naar PSV?

5058
0

Alireza Jahanbakhsh is ontevreden en overweegt een vertrek bij werkgever Brighton & Hove Albion deze zomer.

De 26-jarige aanvaller was in het verleden meermaals een target van PSV en was met name steeds in de winterstop een interessante speler om aan de selectie te worden toegevoegd. paar komt bij de Premier League-club nauwelijks aan spelen toe.

“Hij is gefrustreerd en dat begrijp ik, omdat hij graag wil spelen”, zegt manager Graham Potter tegen onder meer tegen het plaatselijke medium Brighton & Hove Independent. “Het is een fantastische jongen, ook wij hebben een klik en hij geeft altijd honderd procent. Maar hij is zoals iedere voetballer: hij wil meer spelen. We moeten nadenken wat het beste is voor hem en voor de club”, aldus de manager van dienst.

Jahanbakhsh verruilde AZ in de zomer van 2018 voor negentien miljoen euro voor Brighton, maar een echte doorbraak bleef uit in Engeland. In de Engelse stad aan de zuidkust wist hij zijn draai eigenlijk totaal niet te vinden. De Iraniër kwam dit seizoen pas negen keer in actie in de Premier League, waarvan drie keer als basisspeler. Sinds de herstart speelde hij pas twintig minuten.

Is de behendige buitenspeler eigenlijk wel een interessante optie voor PSV nu de selectie bulkt van het talent en alle aanvallende posities meer dan prima bezet zijn? Het zou naar alle waarschijnlijk een huurovereenkomst worden mocht PSV concreet zijn en wie daar nu precies beter van wordt is altijd een groot vraagteken.

Zijn zaakwaarnemer heeft meermaals uitgesproken PSV als een interessante optie te zien wat de toekomst van zijn cliënt aangaat.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here