Home Nieuws ‘PSV struint Rotterdam af op zoek naar talent’, PSV betaalde 1 miljoen...

‘PSV struint Rotterdam af op zoek naar talent’, PSV betaalde 1 miljoen euro vergoedingen aan Feyenoord

5143
0

Deze week werd bekend dat er opnieuw een toptalent de overstap maakt van Feyenoord naar PSV. Dat is bepaald niet de eerste keer.

Het nieuws werd in eerste instantie gebracht door het Twitteraccount Feyenoord Youth Watcher. Het talent luistert naar de naam Ayodele Thomas. Thomas speelt vanaf het nieuwe seizoen voor PSV. Er bleken wel wat redenen achter het vertrek van het toptalent te zitten. Er werd melding gemaakt van een breuk met Feyenoord omwille van problemen met Robin van Persie.

Zoals aangegeven maken er geregeld meerdere jeugdige spelers van Feyenoord de overstap naar PSV. Afgelopen week kwam ook de overgang van de 12-jarige maar zeer talentvolle Sem van Loenhout naar PSV rond. Sem is de zoon van voormalig profvoetballer John van Loenhout, die ondermeer furore maakte bij RBC, De Graafschap, RKC en VVV.

Sinds het seizoen 2019 – 2020 maakt Sem van Loenhout onderdeel uit van de Feyenoord academie maar vanaf het nieuwe seizoen 2023-2024 maakt de veelbelovende Sem onderdeel uit van de PSV jeugdacademie. De academie op de Herdgang is erg vervuld met de komst van het jonge maar grote talent.

Het geheel zorgt ook voor een flinke inkomstenstroom voor de Rotterdammers. Althans, dat meldt het Rotterdamse medium via Twitter. De conclusie in Rotterdam is dan ook dat PSV tegenwoordig ‘heel Rotterdam af weet te struinen naar spelers’, aldus het Twitteraccount Feyenoord Youth Watcher.


Vorig artikelPSV mengde zich op laatste moment in strijd om handtekening Ramiz Zerrrouki
Volgend artikelRKC doelman Etienne Vaessen in beeld als opvolger Joël Drommel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in