Home Nieuws PSV strijdt met FC Barcelona om toptalent Blanco van Eintracht Frankfurt

PSV strijdt met FC Barcelona om toptalent Blanco van Eintracht Frankfurt

4867
0

PSV scout nog steeds veel jonge buitenlandse spelers door geheel Europa.

de club doet niet alleen de grote Scandinavische landen aan maar scout ook in Zuid- en Midden Europa. Dat zorgt ervoor dat PSV nu het toptalent van Eintracht Frankfurt in het vizier heeft. Het betreft Fabio Blanco, die te boek staat als zeer getalenteerd vleugelspeler.

Fabio Blanco staat echter ook in de belangstelling van FC Barcelona en Ronald Koeman. Het Spaanse Sport meldt dat FC Barcelona de jonge Spanjaard van Frankfurt wil overnemen. De club uit Catalonië kan weinig tot niets uitrichten op de nationale en internationale transfermarkt en dus moet er gekeken worden naar goedkope alternatieven.

Volgens het medium heeft FC Barcelona daarom opnieuw haar interesse in de 17-jarige Spanjaard kenbaar gemaakt bij het zakelijke gevolg van de jonge aanvaller. Afgelopen zomer maakte Blanco transfervrij de overstap van Valencia naar Eintracht Frankfurt maar een debuut voor de Duitse club is nog niet concreet in beeld gekomen.

Sport weet dat ook scouts van PSV de jonge Spanjaard intensief volgen. Eind september werd PSV voor de eerste keer gelinkt aan Blanco, schrijft Sport. Afgelopen zomer kwam Blanco transfervrij over vanuit Valencia, een volgende noodlijdende La Liga club. Naast FC Barcelona had ook Real Madrid interesse maar de club uit de hoofdstad wordt nu niet genoemd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here