Home Nieuws PSV strijdt met Club Brugge, Antwerp en Ajax om handtekening Quinten Timber

PSV strijdt met Club Brugge, Antwerp en Ajax om handtekening Quinten Timber

1167
0

Quinten Timber heeft de clubs voor het uitkiezen. PSV heeft inmiddels concurrentie van meerdere clubs uit binnen- en buitenland.

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat PSV rekening houdt met een vertrek van Ibrahim Sangaré want de club wordt serieus in verband gebracht met de overname van de middenvelder van FC Utrecht. PSV ziet het zitten in Quinten Timber van FC Utrecht en lijkt te willen gaan doorpakken.

Echter is er zoals gezegd stevige concurrentie. Volgens de Waalse krant Le Soir hebben Club Brugge en Royal Antwerp FC de middenvelder van FC Utrecht ook op een lijstje staan. Bij Royal Antwerp FC is Marc Overmars werkzaam als technisch directeur en ook Overmars ziet het zitten in de ontwikkeling van Timber. PSV moet rekening houden met een mogelijk vertrek van Ibrahim Sangaré of Erick Gutiérrez Wel zullen daar miljoenen euro’s tegenover komen te staan welke ook weer geïnvesteerd kunnen gaan worden.

Timber heeft een stevig prijskaartje om de nek hangen. De middenvelder ligt nog twee jaar vast bij FC Utrecht en kan dus meerdere miljoenen euro’s tegemoet zien voor de jonge middenvelder. PSV wist zich nog niet officieel te melden in de Domstad.


Vorig artikelAad de Mos richt pijlen op Braziliaanse keeper voor PSV: ‘Met connecties van Gomes zou dat moeten lukken’
Volgend artikelFC Utrecht haalt talent weg uit jeugdopleiding PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in