Home Nieuws PSV strijdt met Aston Villa, Leipzig én Feyenoord om handtekening Summerville, Slot...

PSV strijdt met Aston Villa, Leipzig én Feyenoord om handtekening Summerville, Slot in gesprek

2338
0

Earnie Stewart en PSV kunnen stappen zetten op de transfermarkt nu Peter Bosz zich voor drie seizoenen als hoofdtrainer heeft gecommitteerd aan de club.

De namen van Stijn Spierings, Ricardo Pepi én die van Crysensio Summerville, klinken als het gaat over inkomende versterkingen. PSV is echter niet de enige gegandigde voor met name de laatste speler. Summerville weet dat PSV belangstelling voor hem heeft maar ging ondertussen het gesprek met Arne SLot al aan.

Want Feyenoord hoopt zich ook te kunnen versterken met Crysensio Summerville. Feyenoord is niet de enige club waar PSV concurrentie van weet te ondervinden want ook Aston Villa en RB Leipzig zijn in de markt voor de aanvaller. Volgens het medium 1908.nl heeft er al een langdurig gesprek plaatsgevonden tussen Slot en Summerville. De aanvaller wenst een uitgaande transfer te bewerkstelligen nu hij met Leeds United gedegradeerd is. Summerville wenst in beeld te blijven voor het Nederlands elftal.

De aanvaller ziet Feyenoord naar verluidt meer zitten dan PSV, meldt 1908.nl maar Summerville lijkt ook andere opties serieus te willen overwegen. Zo zijn Aston Villa en Leipzig ook zeer concreet om het tot 2026 lopende contract af te kopen. Summerville moet zo’n twaalf miljoen euro kosten.


Vorig artikelDe toekomst van Jason van Duiven, die bij transfer Ricardo Pepi lonkt naar de Eredivisie
Volgend artikelMilan van Ewijk legt concreet aanbod Sporting naast zich neer en hoopt op transfer naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in