Home Nieuws PSV strijdt met AC Milan en United om handtekening Borys | Earnie...

PSV strijdt met AC Milan en United om handtekening Borys | Earnie Stewart richt vizier op Pools toptalent

1994
1

PSV heeft de pijlen gericht op een pas zestienjarig toptalent, dat luistert naar de naam Karol Borys.

Zoals te doen gebruikelijk is er sprake van concurrentie. Dat zijn bepaald niet de minste clubs want ook AC Milan en Manchester United willen het grote Poolse talent onderbrengen in de opleiding. Dat geldt inmiddels ook voor PSV. De club zou haar zinnen hebben gezet op het contracteren van de zeer jonge speler.

PSV is onder de indruk van de kwaliteiten van de zoals gezegd pas zestienjarige aanvallende middenvelder. Karol Borys wordt een grote toekomst voorspeld en PSV zou op de achtergrond hard aan het werk zijn de jongeling te kunnen binden. Borys kan een driejarig contract in Eindhoven tekenen.

Bekijk in onderstaande video de skills van Borys, die op jonge leeftijd al veel in zijn mars lijkt te hebben.

De aanvallende middenvelder van Slask Wroclaw debuteerde een jaar geleden al op het hoogste niveau in Polen. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV met Earnest Stewart nadrukkelijk het vizier op hem gericht. Borys liep nog niet zolang geleden stage bij Manchester United. AC Milan heeft zich inmiddels aangesloten bij PSV en Manchester United. De aanvallende middenvelder maakte deze maand indruk op het EK O17.

PSV heeft zoals bekend het voordeel dat de beloften in de Keuken Kampioen Divisie actief zijn. Borys en zijn zaakwaarnemer zijn daar goed over te spreken, aldus Eindhovens Dagblad, dat ook melding van de concrete interesse maakt. De te betalen transfersom zou enigszins meevallen. Mogelijk gaat het om enkele tonnen. De Pools jeugdinternational heeft nog een contract tot medio 2024 bij Wroclaw. Borys speelde dit seizoen zes duels in de de Poolse hoogste divisie.


Vorig artikelMeerdere Premier League clubs openen jacht op Xavi Simons, nieuwe Engelse zaakwaarnemer laat zich meteen gelden
Volgend artikelRonald Koeman gelooft in Joey Veerman maar ziet veel ruimte voor verbetering

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in