Home Nieuws PSV stelt Vennegoor of Hesselink aan als rechterhand van John de Jong

PSV stelt Vennegoor of Hesselink aan als rechterhand van John de Jong

1187
0

Jan Vennegoor of Hesselink wordt de rechterhand van John de Jong, zo melden VI en het Eindhovens Dagblad.

John de Jong gaat bovendien zijn contract verlengen maar dat werd vorige week al bekend. Oud-spits Vennegoor of Hesselink is momenteel hoofdscout bij PSV en geldt al langere tijd als ondersteunend richting De Jong en de PSV academy. Beide oud-spelers zijn bovendien al jaren goed bevriend met elkaar.

‘Hij heeft als hoofdscout veel tijd geïnvesteerd in zijn netwerk en het leren kennen van de spelersmarkt van 16 tot en met 21 jaar in binnen- en buitenland’, zegt de Jong in gesprek met Voetbal International in een uitgebreid interview.

De Jong kijkt naar de periode van Marcel Brands bij PSV. ‘Marcel Brands deed het in zijn tijd allemaal alleen, toen dacht ik al: Hoe doet hij dit? Het werk van een td is daarna door het veranderende voetballandschap nog intensiever geworden. We hebben 65 contractspelers, allemaal met hun eigen agent en hun eigen verhaal bij PSV. Het is goed de taken te gaan verdelen. Jan is de link tussen de academy en het eerste elftal. Hij gaat ook zijn contract verlengen. Nog langer dan ik, dat is ook richting de toekomst goed.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here