Home Nieuws PSV stelt orde op zaken tegen subtopper Feyenoord

PSV stelt orde op zaken tegen subtopper Feyenoord

36
0

PSV heeft in een levendige maar soms matige topper orde op zaken gesteld door Feyenoord met 3-1 te verslaan.

Het zou aan Rotterdamse zijde de wedstrijd worden van ‘7 punten voorsprong’ op PSV en Feyenoord was ook vastberaden een gat met PSV te slaan. De realiteit is dat Feyenoord geen enkel moment aanspraak mocht en kon maken op een goed resultaat in Eindhoven. Het speelde matig en liet geen moment zien een topelftal te zijn. De eigen goal van Bruma deerde het felle PSV allerminst en de ploeg ging enthousiast op zoek naar de gelijkmaker. PSV creëerde genoeg kansen om op gelijke hoogte met Feyenoord te komen maar faalde in de afronding. De ploeg van Van Bronckhorst leunde laf achterover en wist vrijwel niets te creëren. De 2 helft was een kopie van de eerste helft met een aanvallend PSV waarbij de kanttekening moet worden gemaakt dat Jeroen Zoet PSV enkele malen zeer efficiënt redde. Feyenoord heeft gedurende 90 minuten laten zien waarom het al jaren een subtopper is als er om de landstitel gestreden moet worden. Een kampioenschap is simpelweg niet haalbaar met aankopen van ADO, Vitesse en Groningen, wees PSV – Feyenood uit.